Change of Position in SAU Faculty of Education and Hendek Vocational School

27.05.2014

A new Dean for Faculty of Education and a new Director for Hendek Vocational School have been promoted in Sakarya University.

Prof. Dr. Firdevs Karahan has been promoted to Dean of Faculty of Education in Sakarya University. Prof. Dr. Firdevs Karahan has served as Chair of Department of Foreign Languages Education and she is member of University Ethics Committee and Social and Human Sciences Commission. Prof. Karahan has taken over the position from former Dean Prof. Dr. Rahmi Karakuş in a ceremony organized in Faculty of Education.

A similar ceremony was held in Sakarya University Hendek Vocational School as well. Assist. Prof. Dr. Beytullah Eren has taken over the position of Director of Hendek Vocational School from former Director Prof. Dr. İbrahim Yüksel.

May 26, 2014 – PRess Office