Çetin Ceviz SAÜ’de Sahnelendi

06.03.2015

Sakarya Üniversitesi Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen ‘Çetin Ceviz’ tiyatrosu, Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelendi.

Madde bağımlılığına dikkat çekmek için sahnelenen tiyatro öncesi Sakarya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği polisi ve Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) İl Temsilcisi Harun Yıldırım, madde bağımlılığının zararları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Gençlerin madde bağımlılığı ve uyuşturucunun zararlarını erken yaşta öğrenmelerine dikkat çekmek amacıyla gösterime sunulan tiyatro oyununu,  öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Tiyatro sonrası Yeşilay Topluluğu öğrencileri, tiyatro ekibine çiçek takdim etti.

06/03/2015 – MA