Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce’den Rektör Al’a Ziyaret

15.09.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ağırladı.
Ziyarette, üniversite-belediye işbirliğinin oldukça elzem olduğu ve neler yapılabileceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversitemizin ve şehrimizin menfaatlerini önceleyerek önemli çalışmalar gerçekleştirmeye devam edileceği vurgusu yapıldı.
SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Üniversitesinin şehirle bütünleşerek iş dünyası, kurum, kuruluş ve diğer paydaşlarla işbirliği yapması ve ilişkilerini geliştirmesi hususunda Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bir vizyona sahip olduğunun altını çizdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrimiz ve ülkemiz hedefleri doğrultusunda yapılacak çalışmalarda, bilimin ışığından faydalanılması gerektiğini belirtti.

Ziyaret hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekimiyle sona erdi.