Gök Gürültülü

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

10.11.2013

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75.  yılında Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen törenle anıldı.

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı düzenlendi. SAÜ’lü akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler,  Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 75’nci yılını, SAÜ Esentepe Kampüsü’nde andılar.

10 Kasım’da gerçekleştirilen tören, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken tarafından Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Tören, sirenlerin çalınması ile katılımcıların saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

10/11/2013 – MA