Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi Başvuru Sonuçları

13.12.2011

Burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuru sonuçları 15 Aralık Perşembe günü açıklanıyor.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yutlar Kurumu (KYK) burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuru sonuçları 15 Aralık Perşembe günü www.kyk.gov.tr sitesinden yayınlanacak.

Burs, öğrenim ve katkı kredisi değerlendirme sonuçlarının 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren kurumun internet adresinden (www.kyk.gov.tr) adresinden TC Kimlik numaraları girilerek öğrenilebilecek.

KYK tarafından yapılan yazılı açıklama göre katkı kredisi almak için müracaatta bulunan öğrencilerin tamamına katkı kredisi tahsisi yapılacağı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Öğrenciler Taahhüt Senetlerini 15 Aralık 2011-31 Ocak 2012 tarihleri arasında herhangi bir noterde; vergi, resim ve harç için para ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirerek kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir. Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Cemal Gürsel Cad. No:6, 06590 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderecek veya elden teslim edecektir.

Taahhüt Senetlerini 30 Aralık 2011 tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edenlerin burs/öğrenim kredisi ödemeleri 06 Ocak 2012 tarihinde, Taahhüt Senetlerini 2 – 31Ocak 2012 tarihleri arasında teslim edenlerin burs kredi ödemeleri ise 06 Şubat 2012 tarihinde T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır.”

13/12/2011 – Haber Merkezi