Gök Gürültülü

Burhanettin Rençberoğlu Vefat Etti

21.07.2014

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Burhanettin Rençberoğlu vefat etti.

Kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşan Rençberoğlu’nun cenazesi, Orhan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından ardından Yorgalar Mezarlığı’na defnedildi. 1997 yılından bu yana üniversitemizde öğretim görevlisi olarak çalışan ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Üyeliği görevinde de bulunan Rençberoğlu’nun cenazesine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SAÜ öğretim üyeleri, sevenleri ve öğrencileri katıldı.

21/07/2014 – MA