Bulut Bizden Çözüm Sizden Yarışması

03.03.2014

Sakarya Üniversitesi’nin de sponsoru olduğu ‘Bulut Bizden Çözüm Sizden Yarışması’ düzenleme kurulu üyeleri 4 Mart Salı günü 15:00-16:00 arasında Sakarya Üniversitesinde tanıtım toplantısı yapacak.

Sakarya Üniversitesi’nin de sponsoru olduğu ‘Bulut Bizden Çözüm Sizden Yarışması’ düzenleme kurulu üyeleri 4 Mart Salı günü 15:00- 16:00 arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi Salon 2 de yarışma hakkında bilgilendirme yaparak, katılımcılardan gelecek soruları cevaplandıracaklar.

Microsoft, İşnet, Cloudturk ve daha.net yarışmanın hosting sponsorları olduğu yarışmada, 12 öncü üniversite arasında kıyasıya bir mücadelenin yaşanacak. Finalistler içinde hackathon da olan bir değerlendirme süreci ile belirlenecek  ve İTÜ Çekirdek kuluçka merkezinde kampa alınacaklar. Yarışma bittiğinde kazanan ImonaCloud Pazaryerinde satışa hazır Software as a Service ürününü olacak.

Ödüller;
– Pozitron 50 bin TL en iyi bulut uygulaması ödülü