Bu Topraklar İçin Gösterisi

20.03.2013

Sakarya Üniversitesi Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla “Bu Topraklar İçin” isimli dans gösterisi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Bu Topraklar İçin’ isimli dans gösterisi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gösteriye Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ta katıldı.

Genel Sanat Yönetmenliğini ve Koreografisini Öğr.Gör. Kerem Cenk Yılmaz’ın, Senaryo ve Dans Yönetmenliğini ise Arş. Gör. Umut Erdoğan’ın üstlendiği ‘Bu Topraklar İçin’ dans gösterisinde, birçok öğretim üyesi ve öğrenci görev aldı. Çanakkale Savaşına farklı yörelerden katılan askerlerin hikâyelerini, yörelerin danslarıyla anlatan gösteriye öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Dakikalarca ayakta alkışlanan gösteri sonrası SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin yaptığı konuşmada gecenin düzenlemesine katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a ve gösteride emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gecenin sonunda Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından, Öğr.Gör. Kerem Cenk Yılmaz’a ve Arş. Gör. Umut Erdoğan’a takdim edildi.

20/03/2013 – MA