“Bu Topraklar İçin” Dans Gösterisi

18.03.2014

Sakarya Üniversitesi Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla “Bu Topraklar İçin” isimli dans gösterisi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Bu Topraklar İçin’ isimli dans gösterisi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel sanat yönetmenliğini ve koreografisini Öğr. Gör. Kerem Cenk Yılmaz’ın, senaryo ve dans yönetmenliğini Arş. Gör. Umut Erdoğan’ın üstlendiği ‘Bu Topraklar İçin’ dans gösterisinde, birçok öğretim üyesi ve öğrenci görev aldı. Çanakkale Savaşına farklı yörelerden katılan askerlerin hikâyelerini, yörelerin danslarıyla anlatan gösteriye öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gösteri sonrası SAÜ Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Doç. Hatice Selen Tekin yaptığı konuşmada gösteride emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gecenin sonunda tarafından SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin tarafından, Öğr.Gör. Kerem Cenk Yılmaz’a ve Arş. Gör. Umut Erdoğan’a plaket takdim edildi.

18/03/2014 – MA

Fotoğrafların Tamamı İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..