Bu Ramazanda Da Kardeşlik İçin Kampüs Camiindeyiz

Bu Ramazanda Da Kardeşlik İçin Kampüs Camiindeyiz
29.03.2022
2.330
A+
A-

Kuran-ı Kerim ayı olan Ramazan-ı Şerif her yıl olduğu gibi bu yıl da Sakarya Üniversitesi Kampüs Camiinde coşkuyla karşılanacak.

Sakarya Üniversitesi Kampüs Camii İmam Hatibi Erol Demir, Ramazan Ayı içerisinde Kampüs Camiinde çeşitli programların yapılacağını duyurarak tüm öğrencileri camiye beklediğini söyledi.

Ramazan Ayı boyunca her gün Sakarya Üniversitesi öğrencileri öğle namazı öncesi saat 12.00’de Kampüs Camiinde mukabele okuyacak. Hafta içi her akşam ise bin 100 kişilik iftar verileceğini de söyleyen Erol Demir, her akşam teravih namazından önce sohbet yapılacağını açıkladı.

Teravih için gelenler çocuklarını teravih boyunca Nasrettin Hocaya emanet edebilecek ve oyun oynayan çocuklara hediyeler ikram edilecek.

Ramazan ayının ilk 15 günü içinde, yaklaşık bin 500 öğrencinin ikamet ettiği, 400 öğrenci evine gıda kolisi yardımı yapılacağını da müjdeleyen Erol Demir, son 15 günü içindeyse bu öğrenci evlerine alışveriş kartı gönderileceğini duyurdu.

Erol Demir ayrıca, İftara öğrenci davet etmek isteyen hayır sahipleriyle öğrencileri bir araya getireceklerini ifade etti.

Ramazan ayının son 10 günü camide itikâfa girmek isteyenlerin, Camii İmam Hatibi Erol Demir’e müracaat etmesi gerekiyor.

Kadir Gecesinde iftardan seher vaktine kadar program yapılacağını duyuran Erol Demir programın detaylarını şöyle ifade etti:

“Kadir Gecesinde çay ikramı yapılacak. Teravih namazından sonra ise cemaatimize meyve ikram edeceğiz, kalmak isteyenlerle tespih ve teheccüd namazlarını eda edeceğiz. Kadir Gecesi camimizde bin kişilik sahur vereceğiz. Bayram namazının ardından da kahvaltı programımız olacak.”

Ramazan ayı boyunca iftarların yapılmasına vesile olan kişi ve kuruluşlara teşekkür eden İmam Erol Demir, “Bu ayı dolu dolu geçirmemize vesile olan ana sponsorlarımız Sakarya Üniversitesine, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine, Sakarya Büyükşehir Belediyesine, Sakarya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya İl ve İlçe Müftülüklerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Süleyman Yıldız
2.330 kez görüntülendi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.