Borsa ve Ekonomi Konferansı

29.11.2013

Sakarya Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Borsa ve Ekonomi isimli konferansta öğrenciler Borsa ve Ekonomi konuları hakkında bilgilendirildi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Borsa ve Ekonomi isimli konferans Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak Delta Menkul Değerler A.Ş. temsilcisi Yusuf Güvercin konuşmacı olarak katıldı.

Borsanın genel tarihinden bahsedilen konferansta, bu işin nasıl yapıldığını ve hisselerin alım-satımından da bahsedildi. Delta Menkul Değerler A.Ş. temsilcisi  Yusuf Güvercin zamanın en önemli borsasının Amsterdam’da açıldığını söyledi. ‘Ahmak ve parası kısa zamanda birbirinden ayrılır’ sözünü beğendiğini belirterek, sürü psikolojisine fazla ayak uydurulmaması gerektiğini ifade etti.

29-11-2013 / KS