Gök Gürültülü

Bologna Coordination Committee Meeting

07.05.2013

Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rector of Sakarya University, attended the meeting of “Project of Bologna Process Application in Turkey 2011-2013”, held in Ege University

Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rector of Sakarya University, attended the meeting of “Project of Bologna Process Application in Turkey 2011-2013”, which was held in Ege University on May 6, 2013.

The opening speeches of the meeting were given by Bülent Özcan, Director of Center for European Union Education and Youth Programmes; Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Rector of Ege University; Bela Szombati, Deputy Head of Delegation of European Union to Turkey; M. Haluk Ilıcak, Undersecretary of Ministry of EU Affairs and Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, President of the Council of Higher Education of Turkey.

The meeting included 3 different panels and the key subjects in the meeting were Bologna Process publicity in 2011-2013 and related studies, Information for YOKSIS database and universities’ outlook, the experiences of Turkey for Bologna Process: Qualifications and ECTS Application.

Rector of SAU Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Head of İzmir Economy University Bologna Coordination Committee Prof. Dr. Oğuz Esen, Working Team member of Qualifications Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut took part as speaker in the panel of ‘The Experiences of Turkey for Bologna Process: Qualifications and ECTS Application’ which was moderated by Prof. Dr. Şaban H. Çalış, Vice President of the Council of Higher Education.

Panel was ended after the discussion part and evaluations of the participants.

07/05/2013 – YC