Bitirme Ödevi, Staj, Mazeret Sınavı ve Dersten Çekilme Duyurusu

16.05.2020

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından bitirme ödevi, staj, mazeret sınavı ve dersten çekilme hakkında bir duyuru yayımlandı.

Buna göre; sadece bitirme durumundaki öğrenciler stajlarını isteğe göre uzaktan ya da örgün yapılabilecek. Uzaktan yapmak isteyenler 10 Temmuz’a kadar taleplerini bölümlerine online olarak iletmeleri gerekiyor.

Bitirme ve tasarım çalışmaları ise 1 Haziran itibariyle teslim edilmesi gerekiyor. Herhangi bir savunma yapılmayacak. Danışman öğretim üyeleri teslim edilen çalışmalar üzerinden değerlendirme yapacaklar. Danışman öğretim üyeleri gerek görürse sanal ortamda randevu şeklinde öğrencilerle görüşme yapabilecek.

Mazeret sınavları 22-24 Haziran, tek ders sınavları ise 29 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Dersten çekilmelerde ise öğrenciler zorunlu ve seçimli derslerden 15-22 mayıs tarihleri arasında dilekçe vererek çekilebilecekler.

Ayrıntılı bilgiye Öğrenci Dekanlığının http://ogrdek.sakarya.edu.tr web sayfasından ulaşılabilir.