Gök Gürültülü

Birgün (06.11.2012) : TFF’den Çocuklara Futbol Eğitimi

06.11.2012

TÜRKİYE Futbol Federasyonu , 20 üniversite ile işbirliği yaparak, 20012004 doğumlu çocuklara futbol eğitimi verecek. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, çocuk futbolu alanında yeni bir uygulamanın hayata geçirildiği ifade edilerek, ” TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü çatısı altında bulunan Çocuk ve Okul Futbol Birimi, Kadın Futbolu Müdürlüğü ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında, 20 üniversitenin beden eğitimi ve spor yüksek okulları, eğitim fakültelerine bağlı beden eğitimi öğretmenliği bölümleri ile spor bilimleri fakültelerinde okuyan öğrencilerin katılımı ve öğretim kadrosunun desteği ile çocuklara futbol eğitimi verilmesi sağlanacak ” denildi.

Birgün Gazetesi – 06 Kasım 2012