Yağışlı

Bir Oyuncak Bir Çocuk Hep Birlikte Mutluluk

20.12.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tarihi Öğrenci Topluluğu tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan oyuncaklar, köy okullarındaki öğrencilerin yüzünü güldürdü.

İlkokul ve anaokulu öğrencilerine paylaşma duygusu kazandırmak amacıyla Topluluk Akademik Başkanı Doç. Dr. Ela Taş öncülüğünde Sanat Tarihi bölümü öğretim elemanları Doç.Dr. Erkan Atak, Dr.Öğr.Üyesi Tülin Çoruhlu ve Arş. Gör. Rümeysa Işık Yayla ile birlikte başlatılan “Bir Oyuncak Bir Çocuk, Hep Birlikte Mutluluk” isimli sosyal sorumluluk projesi sona erdi.

Proje kapsamında çok sayıda katılımcının desteği ile kısa sürede yüzlerce oyuncak toplandı ve toplanan bu oyuncaklar köy okullarındaki öğrencilere dağıtıldı. Geyve ilçesi Akdoğan ve Kozan köylerindeki Akdoğan ve Mehmet Ayşe Akgül ortaokullarında bulunan anasınıfları ile birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerini ziyaret eden topluluk üyeleri, getirdikleri oyuncakları dağıttılar. Hediyeleri alan çocukların mutlulukları ise gözlerinden okundu.

25-12-2018 / ST