Bir Kitap da Sen Okut

25.03.2019

Bir Kitap da Sen Okut

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ozanlar Anadolu Lisesi için okul kütüphanesi kurulacaktır. ‘Bir Kitap da Sen Okut’ Kampanyası ile bağış gelen bilgi kaynaklarından oluşturulan kütüphane koleksiyonu öğrencilerin hizmetine sunulacaktır.

Bağış Kriterlerine uygun bilgi kaynakları Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında toplanacaktır.

Bağış Kriterleri

1. Dünya ve Türk klasikleri, romanlar, hikayeler, şiirler, yabancı dil kaynakları, sözlükler, atlaslar, kişisel gelişim kitapları, görsel–işitsel kaynaklar ve zeka oyunları bağış olarak kabul edilir.
  2. Ders kitapları, cilt bütünlüğü olmayan ve cildi parçalanmış, yıpranmış, sayfaları yırtık, eksik olanlar, korsan basım ve fotokopi ile çoğaltılan kaynaklar bağış olarak kabul edilemez.

Bağışlar/İletişim:

SAÜ Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanlığı