Bilimsel Toplantılar Dizisi No.1

02.02.2012

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölümü Tektonik Modelleme Laboratuvarı tarafından düzenlenen Bilimsel Toplantıların ilki 31 Ocak günü gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi M3 Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Cengizhan Peker tarafından; arama motoru’nun doğru kullanımı, temel internet, web teknolojileri ve mantığı, temel web dilleri ve kullanımları, ileri seviye web dilleri, veritabanı mantığı, görsel düzenleme programları örnekleri ve dijital haritacılık başlıkları altında uygulamalı örneklerden oluşan bir seminer verildi.

Şubat ayı boyunca devam edecek bilimsel toplantıların programına https://www.haber.sakarya.edu.tr/manset/tektonik-modelleme-laboratuvari-bilimsel-toplantilar-dizisi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

02/02/2012 – Haber Merkezi