Bilim ve Teknoloji Konferansı

Bilim ve Teknoloji Konferansı
18.10.2011
614
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliği ile Bilim ve Teknoloji Konferansı düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve İstanbul Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Bilim ve Teknoloji Konferansı (International Science and Technology – ISTEC) 7-9 Aralık tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ISTEC konferansı bu yıl Sakarya Üniversitesi’nin katkılarıyla, İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenecek.

Prof. Dr. Aytekin İşman

Dünya’nın en prestijli konferansları arasında gösterilen ISTEC Konferansı’nda, sunulan bildirilerin bir kısmı, değerlendirme sürecinden geçirildikten sonra, The Online Journal of Science and Technology (TOJSAT) dergisinde yayınlanacak.

Öte yandan, daha önceki ISTEC Konferanslarında ait bildirilerin tam metinlerine, www.iste-c.net adresinden ulaşılabiliyor. Tamamen ücretsiz olan bu adres, konferans sitesini ziyaret eden akademisyenlere, her geçen gün artan bildiri sayısına sahip bir veri tabanı ile hizmet vermektedir.

Konferansla ilgili bilgi veren ISTEC Genel Koordinatörü Prof. Dr. Aytekin İşman şunları kaydetti: “Konferansın temel amacı, Türkiye’deki ve uluslar arası alandaki bilim ve teknoloji çalışmalarını bir araya getirmek, bunu diğer paydaşlarla paylaşmak. Geçen yıl 30 farklı ülkeden 240 katılımcımız oldu.  Bu yıl da, yaklaşık olarak 250 çalışma bekliyoruz. Konferansta sunulan bildiriler daha sonra uluslar arası bilimsel endekslerce taranan TOJSAT (The Online Journal of Science and Technology) dergisinde yayınlanacak.”

 

18/10/2011 – SAÜ BHİM

 
614 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.