Bilgisayar Mühendisliğinden Bitirme Projesi Sergisi

Bilgisayar Mühendisliğinden Bitirme Projesi Sergisi
07.06.2022
2.280
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde geleneksel 5. Bitirme Projeleri Poster Sergisi düzenlendi.

Mezuniyeti gelen dördüncü sınıflar; yapay zekâ alanından, siber güvenlik alanına, oyun programlamadan, mobil uygulama alanına kadar birçok farklı disiplinde bitirme projelerini sergiledi. Bir dönem boyunca öğrencilerin özveriyle hazırladıkları projeleri detaylı bir şekilde sektör ve akademiden gelen katılımcılara sunum yapıldı. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cemil Öz, öğrencilerin göstermiş olduğu ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek, öğrencilerdeki heyecanın iş hayatları boyunca hiç azalmadan devam etmesini ümit ettiklerini söyledi.

Bitirme projesi dersinin asıl amacının öğrencilerin bir gerçek hayat problemine çözüm sunabilmelerini ve çözüm adımlarının anlaşılır bir şekilde aktarabilmelerini sağlamak olduğu kaydeden Prof. Dr. Öz, poster sergisi gezildiğinde bu amacın gerçekleşmiş olduğunu görmek oldukça memnun edici” diye konuştu.


2.280 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.