Biçer’e Fahri Belediye Başkanlığı

11.03.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi Kelam Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Biçer’e fahri belediye başkanlığı belgesi verildi.

Prof. Dr. Ramazan Biçer, 10-15 Şubat 2014 tarihleri arasında naas.org tarafından düzenlenen uluslararası sempozyuma katıldı. ABD’nin Louisiana Eyaleti’nin başkenti Baton Rouge’de düzenlenen sempozyumdaki başarılı sunumu dolayısıyla, Biçer’e  Baton Rouge ‘Fahri Belediye Başkanlığı’ belgesi verildi. Prof. Dr. Biçer, belgeyi Baton Rouge Belediye Başkanı Melvin L. Kip Holden’in elinden aldı.

12/03/2014 – HM