Bedende Hayat Bulan Türküler

Bedende Hayat Bulan Türküler
29.12.2015
672
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu tarafından “Bedende Hayat Bulan Türküler; Aşk” temalı dans ve müzik gösterisi düzenlendi.

SAÜ Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencilerinden oluşan Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu tarafından düzenlenen, insanlığın aşk hikayesini ele aldığı dans ve müzik gösterisi 28 Aralık Pazartesi günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Koreografi ve Genel Sanat Yönetmenliğini Yrd. Doç. Kerem Cenk Yılmaz’ın, Senaryo ve Dans Yönetmenliğini Arş. Gör. Umut Erdoğan’ın, Müzik Yönetmenliğini ise Öğr. Gör. Tuncay Kardaş’ın üstlendiği gösteride, kısa filmlerle desteklenen modern danslar ve farklı yörelere ait geleneksel danslar sergilendi. Gösteride, rengarenk kostümleri içinde sahneye çıkan dansçılar izleyenlere görsel bir şölen yaşattı. SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hatice Selen Tekin’in konuk sanatçı olarak görev aldığı gösteri, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Gösterinin sonunda SAÜ Rektör Yardımcısı Musa Eken tarafından, Yrd. Doç. Dr. Kerem Cenk Yılmaz’a, Prof. Hatice Selen Tekin’e ve Araştırma Görevlisi Umut Erdoğan’a çiçek takdim edildi.

29.12.2015 – EU


672 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.