Batı Karadeniz Dermatoloji Günleri

04.11.2014

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Batı Karadeniz Dermatoloji Günleri”, 1 Kasım’da Sapanca Lale Otel’de gerçekleştirildi.

Çevre üniversitelerden ve şehirlerden yaklaşık 40 öğretim üyesi, uzman ve asistanın katıldığı toplantı, Uludağ Üniversitesi’nden Prof.Dr. Emel Bülbül Başkan’ın “Kronik Ürtikerli Hastaya Yaklaşım” başlıklı sunumuyla başladı. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Teoman Erdem’in “Kronik Ürtikerde Omalizumab Kullanımı” konusunu anlattığı toplantı, farklı olgu sunumları ile devam etti.

Zengin bilimsel içeriği ile katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen toplantı, katılımcılara yönelik verilen kokteyl ile sona erdi.

04/11/2014 – ST