Başsavcılardan Rektör Elmas’a Ziyaret

27.09.2011

Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ve Sakarya Bölge Adliye Başsavcısı Cemil Kuyu Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu  2011 yılı Adli ve idari Yargı Yaz ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Orhan Usta ve aynı kararname ile Sakarya Bölge Adliye Başsavcılığına atanan Cemil Kuyu SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halil Kalabalık da hazır bulundu. Rektör Prof. Dr. Elmas, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

27/09/2011 – SAÜ BHİM