Basketbolda Heyecan Devam Ediyor

Basketbolda Heyecan Devam Ediyor
15.12.2011
1.086
A+
A-

Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği maçlarında takımlar kıyasıya mücadele ediyor.

Sakarya’da yapılan ve 16 Aralık’a kadar devam edecek, Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Grup birinciliği maçlarında takımlar kıyasıya mücadele ediyor. Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) ev sahipliğinde yapılan turnuvada, basketbol kalitesi açısından seyirciler keyifli maçlara tanık oluyor.

SAÜ Ekibi İkide İki Yaptı

13 Aralık’ta Atatürk Spor Salonu’nda oynan maçta SAÜ Erkek Basketbol takımı, Adnan Menderes Üniversitesi’ni 65-55 yendi. Son ana kadar mücadele içinde geçen karşılaşmada, Sakarya Üniversitesi ekibi mücadeleyi bırakmayarak sahadan galip ayrılan takım oldu.  Günün diğer maçları ve sonuçları ise, şöyleydi: Muğla Üniversitesi, İzmir Üniversitesi’ni 76-61 yenerken, Süleyman Demirel Üniversitesi Kocatepe Üniversitesi’ni rahat bir oyunla, 94-49 yendi.

Aynı gün Lütfü Yaman Spor Salonu’nda Bayanlar arasında basketbol maçları vardı. Kastamonu Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı’nı ağırlayan SAÜ ekibi,  rakibini 84-30 gibi büyük bir farkla yendi. Maç süresince üstün oynamalarına rağmen maçı bırakmayan Sakarya ekibi, seyircilerin de desteğiyle rakibini rahat mağlup etti.  Diğer maçlar ve sonuçları: Süleyman Demirel Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi’ne 39-51 yenilirken, Muğla Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ni 16 sayı farkla 80-64 mağlup etti.

Günün yorgunluğunu SAÜ kampusunda atan sporcular, sahada kıyasıya mücadele etmelerine rağmen, akşam yemeğinde birlikteydiler. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, SAÜ SKS Daire Başkanı Nafi Filiz, Federasyon Temsilcisi Adem Erbay, SAÜ Spor Şube Müdürü Recep Ece’nin katıldığı yemek, keyifli bir ortamda gerçekleşti.

Bayanlarda Galibiyet Serisi Devam Ediyor

14 Aralık’ta devam eden karşılaşmalarda, SAÜ Bayan Basketbol Takımı Atatürk Spor Salonu’nda Çanakkale 18 Mart Üniversitesini ağırladı. İyi bir mücadele ortaya koyan SAÜ ekibi, rakibini 86 – 62 mağlup etti. Gün içinde oynan diğer maçlarda ise, Süleyman Demirel Üniversitesi – Adnan Menderes Üniversitesi’ne 39 -51 mağlup olurken, Muğla Üniversitesi – Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ni 80-64 yendi.

Erkeklerde, Lütfü Yaman Spor Salonu’nda Kocaeli Üniversite’siyle karşılaşan, SAÜ Erkek Basketbol takımı iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen, Kocaeli Üniversitesi’ne 45 – 72 yenilerek, taraftarlarını üzdü.  14 Aralık’ta yapılan diğer maçların sonuçları ise şöyle gerçekleşti:  Muğla Üniversitesi – İzmir Üniversitesi’ni 76-61 yenerken, Kocatepe Üniversitesi – Süleyman Demirel Üniversitesi’ne 49 -94 gibi farklı bir skorla yenildi.

14/12/2011 – AB

 

 
1.086 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.