Basın İlan Kurumu Yönetiminden Üniversitemize Ziyaret

05.12.2022

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ve beraberindeki heyet üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyarete Kurumsal İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca ve Basın ilan Kurumu Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı eşlik etti. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek iyi dileklerini iletti. Üniversitemiz bünyesinde hazırlanan bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aktarımının gerçekleştiği ziyarette üniversitemizin elde ettiği akreditasyon başarıları ve araştırma üniversitesi olma vizyonunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Rektör Al, Cavit Erkılınç ve ekibine ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.