Gök Gürültülü

Başbakan Sakarya Üniversitesi’ne Geliyor

26.12.2013

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fahri Doktora Töreni ve Sakarya Üniversitesi’nde yapımı tamamlanan tesislerin açılışı için Sakarya Üniversitesi’ne gelecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Aralık Cuma günü Sakarya’ya yapacağı ziyaretin programı netleşti. Cuma günü ilk olarak Sakarya Üniversite’ne gelecek olan Başbakan Erdoğan, Sakarya Üniversitesi’nden fahri doktora almak üzere saat 13.30’da SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan törene katılacak.

Erdoğan, törenin ardından Esentepe Kampüsü’ndeki yapımı tamamlanan Sakarya Üniversitesi Teknokent Binası, Ortadoğu Araştırma Merkezi ve Sakarya Üniversitesi Kampüs Cami’nin açılışını yapacak.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Sakarya Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan Toplu Açılış Töreni’ne katılacak. Erdoğan, Valilik, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen 532 trilyon tutarındaki 79 tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek.

26/12/2013 – YC