Gök Gürültülü

Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme

16.01.2012

2011-2012 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri 23-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

2011-2012 BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME VE DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ

–       Derse yazılma işlemleri 23-24-25 Ocak 2012 tarihlerinde (3 gün içinde) yapılacaktır.

–       1.sınıf öğrencilerinin derse yazılma işlemi katkı payını yatırdıkları takdirde ilgili öğrenci işlerince yapılacaktır (ADA MYO Hariç).

–       Katkı payı ve öğrenim giderleri 17 – 27 Ocak tarihleri arasında yatırılacaktır.

–       Ödemeler GARANTİ BANKASI şubelerini, ATMlerini ve  internet bankacılığını kullanarak  yapılabilir. Ayrıca  PTT şubelerinden TC Kimlik Numarası ile katkı paylarınızı ödeyebilirsiniz.

–       26 Ocak Perşembe günü KAPATILACAK SEÇMELİ DERSLER ilan edilecektir.

–       27 Ocak Cuma ve 28 Ocak Cumartesi günleri WebOBİS üzerinden EKLE-SİL işlemi yapılacaktır.

–       24 Şubat Cuma günü ZORUNLU DERSTEN ÇEKİLME işlemi yapılacaktır.

Kayıt Yenileme Bilgilendirmesi için tıklayın:

Bahar Yariyili Kayit Yenileme

Katkı Payı Tablosu için tıklayın:

2011-2012 Bahar Yariyili Katkı Payı Tablosu

Kayıt Yenileme ile ilgili tüm sorularınız için:

Iletisim Bilgileri

16/01/2012//