Bahar Şenliği Sona Erdi

11.05.2013

SAÜ 18. Bahar Şenliği dün akşam düzenlenen Karmate Konseri ile sona erdi.

Sakarya Üniversitesi 18. Bahar Şenliği’nin dördüncü ve son gününde Karadeniz müziğiyle tanınan Karmate Grubu konser verdi.

Şenliğin son gününde de öğrenciler gün boyunca devam eden aktivitelerle eğlendiler. Sokak baskebolu, kum voleybolu, badminton, bilardo gibi çeşitli dallarda düzenlenen turnuvalarda final karşılaşmaları oynanırken, rekreaktif ve alternatif sahnelerde gün boyu eğlence devam etti.

ADAWOS-Sakarya Woswos Grubu tarafından şenlik alanınnda sergilenen birbirinden renkli Vosvoslar ilgiyle izlendi.

Karmate Konseri öncesi sahne alan ünlü DJ Hüseyin Karadayı performansıyla gençleri coşturdu.

Gecenin finalinde Karadeniz müziğine yeni bir soluk getiren Karmate grubu sahne aldı. Öğrenciler grubun seslendirdiği hareketli Karadeniz müzikleriyle gece boyunca horon tepti.

7 Mayıs Salı günü başlayan ve dört gün süren SAÜ 18. Bahar Şenlikleri düzenlenen muhteşem havai fişek gösterisiyle sona erdi.

11/05/2013 – HM