Gök Gürültülü

Bahar Dönemi Derse Yazılma Duyurusu

29.01.2019

2018-2019 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERSE YAZILMA DUYURUSU (YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER DAHİL)

Üniversitemiz 2018−2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları; Lisans öğrencileri için 28-29-30 Ocak 2019, Önlisans öğrencileri için 29−30 Ocak 2019 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği uyarınca elektronik ortamdan danışman onayı ile yapılacaktır. Açılmayan seçimlik ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri tüm öğrenciler için 01-02-03 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

DERSE YAZILMA DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

KATKI PAYI/ÖRENİM ÜCRETİNİN YATIRILMASI