Gök Gürültülü

Bağımlı Olma Özgür Ol

20.12.2011

Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü öğrencilere uyuşturucunun zararlarının anlatacak.

Günümüzde kullanım yaşı ortaokul seviyelerine kadar düşen uyuşturucu madde bağımlılığı gençlik için büyük bir tehdit. Uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda yeterince bilinçli olmayan gençlik kolaylıkla bağımlı hale gelebiliyor. İnsanları bilinçlendirmek amacıyla Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve zararlarının anlatıldığı panel düzenlenecek. ‘Bağımlı Olma Özgür Ol’ isimli panel 21 Aralık Çarşamba günü saat 10:00 da Sakarya Üniversitesi Kültür Ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.

20/12/2011 – M. Çiğdem Zincirli