Bağımlı Olma Özgür Ol

10.05.2016

Sakarya Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri tarafından ”Bağımlı Olma Özgür Ol” isimli sosyal farkındalık projesi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri Kübra Cansu, Esma Yayla, Nesrin Güven, Tülay Balcı, Ural Kuvanov tarafından düzenlenen ”Bağımlı Olma Özgür Ol” projesi  Doç. Dr. Mehmet Zafer Danış’ın koordinatörlüğünde  gerçekleştirildi.

Sakarya’da sigara ve madde kullanımına hakkında farkındalık yaratmak için gerçekleştirilen proje kapsamında, 8 Mayıs Pazar günü Adapazarı kent meydanında stant kurulup halkı bilinçlendirmek için çark caddesi, dar sokak, kent meydanında broşür dağıtımı yapıldı.

10.05.2016 – SK