ATAMA: SHMYO Müdürlüğüne Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir Atandı

21.07.2017

Sağlık Hizmetleri MYO Müdürlüğü’nü yürüten Doç. Dr. Selma Altındiş görevini Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir’e devretti.

Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir kimdir?

1971 yılında Malatya’da doğan Altundemir, İlk ve ortaöğrenimi İstanbul’da tamamladı.  İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. Uludağ Üniversitesi Maliye bölümünde yüksek lisans ve 2004 yılında doktorasını tamamladı.  1995 ile 2007 yılları arasında araştırma görevlisi olarak Uludağ Üniversitesinde, 2007 ile 2011 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak çalıştı.  2010 yılında “yükseköğretimin finansmanı” konusunda araştırma yapmak üzere Amerika Birleşik Devletlerinde misafir öğretim üyesi olarak görevlendirildi. 2011 yılında Sakarya Üniversitesine geçen Altundemir, 2013 yılında Doçent ünvanını aldı. Halen Sakarya Üniversitesi SBF Maliye Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Kamu borçlanması, Sağlık ve Eğitim ekonomisi, Maliye Politikası ve Yükseköğretimin finansmanı konularında çalışmalarına devam etmektedir.

Altundemir, evli ve 2 çocuk babasıdır.