ARSEM Sertifika Takdim Töreni Düzenlendi

08.02.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Anadolu Üniversitesi (AÜ) iş birliğiyle gerçekleştirilen Araştırma Yöntemleri Seminerleri (ARSEM) 2022 Kış Dönemi Eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılar için sertifika takdim töreni düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sergi Salonunda düzenlenen törende sertifikalar, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir tarafından takdim edildi.

Lisans ve lisansüstü öğrencilerin yanı sıra öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerinin araştırma kapasitelerinin ve yetkinliklerinin geliştirilmesini hedefleyen ARSEM Kış Eğitimleri kapsamında katılımcılara teorik ve uygulamalı olarak nicel ve nitel araştırma yöntemleri eğitimi verildi.