Gök Gürültülü

Arifiye MYO’da TIG Kaynağı Eğitimi

26.04.2013

Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksekokulu’nda ve Oerlikon Magmaweld Eğitim Müdürü Hacı Dolutaş ve Kaynak Uzmanı Bülent Kuğu tarafından TIG Kaynağı Eğitimi verildi.

Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) 25 Nisan Perşembe günü Oerlikon Magmaweld Eğitim Müdürü Hacı Dolutaş ve Kaynak Uzmanı Bülent Kuğu tarafından öğrencilere kaynak eğitimi verildi.

Otomotiv Teknolojisi, Oto Boya ve Karoseri, Kaynak Teknolojisi programlarındaki öğrencilere verilen teorik ve uygulama eğitiminde, parça kaynakları yapılarak öğrencilere TIG kaynak tekniği ve Elektrot kaynak tekniği hakkında bilgiler verildi. Kaynak ekipmanlarının tanıtıldığı eğitime Arifiye MYO’lu öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

26/04/2013  – YC