Mevzi Sağanak

Arifiye MYO’da Futbol Turnuvası

25.11.2015

Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksekokulu’nda futbol turnuvası düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Arifiye MYO öğrencisi Mustafa Bayrakdar ve Atilla Uygun önderliğinde Arifiye Belediyesi’nin katkılarıyla bir futbol turnuvası düzenlendi. 1-23 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen futbol turnuvasında Kaynak Teknolojisi 1. Sınıf öğrencileri şampiyon oldu.

Arifiye Belediyesi açık halı sahasında gerçekleşen turnuva sonrasında, şampiyon olan Kaynak Teknolojisi 1. Sınıf öğrencilerine Meslek Yüksekokul yöneticileri ve akademisyenleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

25.11.2015 – YC