Arifiye MYO Eğitim-Öğretime Başladı

12.10.2012

Bu yıl ilk kez öğrenci alan Arifiye Meslek Yüksekokulu eğitime başladı.

2012-2013 Akademik yılında ilk defa öğrenci alan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Arifiye Meslek Yüksekokulu,  sosyal ve akademik altyapısını tamamlayarak, öğrencilere sorunsuz ve rahat bir eğitim ortamı sunmaya hazır. 120 öğrenci ve 3 bölümle eğitime başlayan Arifiye Meslek Yüksekokulu, yeni binanın tamamlaması ile mevcut bölüm sayılarını da artıracak.

Arifiye Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Genel Sekreter Metin Küçük, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil İbrahim Aydınlı’dan okulun son durumu ve eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öğrenci kapasitesine göre şu anda mevcut binalarının yeterli olduğunu belirten Aydınlı, “Ancak ileriye dönük hedeflerimiz doğrultusunda çok daha büyük ve modern bir okul binası inşaatımız devam etmektedir” dedi. Binayı, bu yıl tamamlamayı hedeflediklerini belirten Aydınlı, 3 katlı ve 2 bin 600 metrekare kapalı alana sahip binada öğrenciler için tüm eğitim araç ve gereçlerinin olacağını belirtti.

12/10/2012 – AB