Araştırmacılarımıza Proje Yazma Eğitimi Verilecek

26.01.2023

Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) Araştırma Üniversitesi olma hedefinde önemli bir yeri olan Araştırma Projelerinin daha kapsayıcı hale gelmesi ve araştırmacılarımıza yardımcı olması amacıyla 7-8 Şubat 2023 tarihlerinde Araştırma Dekanlığı tarafından “3005- Sosyal ve Beşerî Bilimler Alanlarında Proje Yazma Eğitimi” düzenlenecek.

2 gün olarak planlanmış ve ağırlıklı olarak üniversitemiz dışından görevlendirilen proje konusunda uzman akademisyenler tarafından verilecek eğitimde öncelik; doktoralı, proje fikri olan, daha önce proje hazırlamamış ya da proje başvurusu bulunmayan araştırmacılarımıza verilecek. İmkanlar dahilinde çok sayıda akademisyenimizin bu eğitimden faydalanabilmesi için başvuruların tamamlanması sonrasında çalışmalar yapılacaktır.

Eğitime başvuru için TIKLAYINIZ