Anadolu Şehirleri İstişare Toplantısı

08.07.2015

Yunus Emre Enstitüsü tarafından "Anadolu Şehirleri İstişare Toplantısı” düzenlendi.

Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen "Anadolu Şehirleri İstişare Toplantısı” 8 Temmuz Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirildi. Türkçe Yaz Okulu hazırlıkları kapsamında düzenlenen toplantı, Yunus Emre Enstitü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi, enstitü yöneticileri, TÖMER müdürleri ve enstitü çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya Üniversitesi adına Sakarya TÖMER Müdürü Doç.Dr. Mustafa Altun ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Erdal Özcan katıldı.

Türkçe Yaz Okulu ile ilgili hazırlıkların masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca, ileriye yönelik ortak çalışmalar konusunda da istişarelerde bulunuldu.

08/07/2015 – YC