Ali Fuat Cebesoy MYO Mezuniyet Töreni

02.07.2018

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Mezuniyet Töreni 2 Temmuz Pazartesi günü Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşti.

Mezuniyet törenine Geyve Belediye Başkanvekili, Ali Fuat Cebesoy MYO müdürü Doç. Dr. Mustafa Çalışır, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileler katıldı.

Törende bir konuşma yapan MYO müdürü Mustafa Çalışır, Sakarya Üniversitesi’nin uyguladığı 3+1 modelinin önemine dikkat çekti ve bir dönem boyunca staj yapan öğrencilerin mezuniyet sonrası iş bulma noktasında avantajlı konumda olduklarını vurguladı.

Çalışır’ın konuşmasının ardından ise bölüm birincilerine ödül ve plaket takdimi yapıldı. Okul birincisi Maliye programından Ayşe Şahin oldu.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

5/07/2018 – HAY