Akran Değerlendirme Tamamlandı

Akran Değerlendirme Tamamlandı
06.02.2014
1.677
A+
A-

Yükseköğretim’de Kalite Süreci kapsamında, Sakarya Üniversitesi’nde uygulanan Akran Değerlendirme ve Program Geliştirme toplantıları tamamlandı.

Sakarya Üniversitesi’nde, Yükseköğretim’de Kalite Süreci kapsamında uygulanan Akran Değerlendirme ve Program Geliştirme toplantıları, Rektör Prof.Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın,  Prof.Dr. Musa Eken, Prof.Dr. Fatih Üstel ve Genel Sekreter Prof.Dr. Kadir Ardıç’ın katılımıyla  SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Karşılaştırılabilir, rekabetçi ve şeffaf bir yükseköğretim alanı sunmak amacıyla uygulanan Kalite Süreci kapsamında düzenlenen  toplantılarda, fakülte ve yüksekokulların dekan ve bölüm başkanları tarafından, 2013 Aralık ayı içinde yapılan tespitler kapsamında üniversite programlarının üstünlükleri, zayıf yönleri ve düzeltici önerileri sunuldu.

28-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantıların ilk günü Güzel Sanatlar Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Devlet Konservatuarı, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi; ikinci günü Fen Edebiyat Fakültesi, İktisat Fakültesi ve İşletme Fakültesi; üçüncü günü ise Eğitim, İlahiyat ile Teknoloji Fakültelerinin öğretim elemanları, bölümlerine ilişkin sunumlar gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantılarda üniversite programlarının üstünlükleri, zayıf yönleri ve düzeltici önerileri öğretim elemanları ve üniversite yönetimi tarafından detaylı olarak tartışıldı.

 

Bölümlerin Değerlendirme Sunularına Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

06/02/2014 – YC


1.677 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.