Rüzgarlı

Akademik Personele Yeni Ücretsiz İngilizce Dil Kursu

13.08.2020

Sakarya Üniversitesi akademik personeline yönelik ücretsiz İngilizce dil kurslarına bir yenisi daha eklendi.

Pandemi dönemi öncesinde yüz yüze verilen İngilizce dil derslerinin pandemi dolayısıyla online olarak verilmeye başlandığını söyleyen Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar ‘’Üniversitemiz bünyesinde her geçen gün eğitim dili İngilizce olan yeni bölümler açılıyor. Bu bölümlerde ders verecek öğretim üyelerinin dili daha akıcı kullanmaları amacıyla bir takım kurslar başlattık’’ dedi.  Kurslara yoğun ilgi olduğunu vurgulayan Yazar, kurslara katılan akademik personelden olumlu geri bildirimler aldıklarını ve bundan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Dr. Ulvican Yazar, Türkiye’de akademik personele yönelik ücretsiz dil kursları yapan tek üniversite olduklarını ve bu kursların devam edeceğini sözlerine ekledi.

3.432 kez görüntülendi.