Akademik Genel Kurul Toplantısı

05.10.2012

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “2012-2013 Akademik Genel Kurul Toplantısı” İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya, SAÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, İlahiyat ve İlahiyat Lisans Tamamlama programı (İLİTAM) hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulunarak, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü’nün tekrar İlahiyat Fakültesi bünyesine alınmasını sevindirici bulduklarını ifade etti.

Prof. Dr. Günay, SAÜ İlahiyat Fakültesi bünyesinde bulunan kütüphanenin yeni kitap siparişleriyle daha da zenginleştiğini belirterek, araştırmalar için daha uygun bir hale geldiğini söyledi.

05/10/2012 – YC