Akademik Gelişim Seminerleri Başladı

22.04.2015

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘Akademik Gelişim Seminerleri’ başladı.

Seminerler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademik personelin proje hazırlama, makale yazımı, yüksel lisans ile doktora tezi hazırlamalarına ve akademik yetkinliklerini artırmaları yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak düzenleniyor.

Seminerler kapsamında SPSS, Word, Excel ,Temel Düzey Endnote, Mendeley vb. eğitimler uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimler, Doç. Dr. Aykut Hamit Turan, Yrd. Doç. Dr. Kamil Taşkın ve Yrd. Doç. Dr. Veli Yılancı tarafından  Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17:00-20:00 saatleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü binasında veriliyor.

22/04/2015 – EH