Akademik Çalışmaların Analiz Raporu

12.09.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü tarafından “Akademik Çalışmaların Analiz Raporu” isimli bir toplantı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Personel Lokalinde düzenlenen toplantıda TÜBİTAK projelerinin genel istatistikleri, 2022- 2023 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK tarafından kabul edilen projeler, üniversitenin projelere katılım düzeyleri gibi konular ele alındı. Rektör Prof. Dr. Hamza Al başkanlığında düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Köseoğlu ve akademisyenler katılım gösterdi.

Projeler konusunda ivme artışı beklediğini belirten Rektör Prof. Dr. Hamza Al, “Bir yarış içerisindeyiz, hedeflerimiz doğrultusunda bu yarışı kazanmalıyız. Rakiplerimizi inceliyoruz. Misyon ve hedef odaklı bir yönetim anlayışına sahibiz. Sakarya Üniversitesi olarak ülkemizin yüzüncü yılında teknoloji, araştırma, bilgi güvenliği, üniversite-sanayi işbirliği gibi pek çok alanda önemli projeler yürütüyoruz” dedi.

Proje ekibi Rektör Prof. Dr. Hamza Al’ın motive eden konuşmalarından dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.