Hafif Sağanak

Afrika’daki Çocuklar için Kermes Düzenlendi

11.03.2020

Sakarya Üniversite (SAÜ) Ab-ı Hayat Öğrenci Topluluğu tarafından, 10-11 Mart tarihlerinde Hendek’te ve Esentepe Kampüsü’nde “Karanlığıma Işık Olur Musun?” adlı bir kermes düzenlendi.

SAÜ Hendek Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı önünde ve Esentepe Kampüsü Helikopter Pisti’nde gerçekleşen ve Afrika’daki katarakt hastası çocukların ameliyat masraflarına destek olmak amacıyla düzenlenen kermeste, öğrencilerin yaptığı yiyecekler satıldı.

Ab-ı Hayat Öğrenci Topluluğu kermesin gün boyu süreceğini ve bütün öğrencileri kermese beklediklerini belirtti.

11.03.2020 /M. Furkan Öner