A Delegation from Malaysia Universities Visited SAU

04.06.2013

Delegates from Universiti Putra Malaysia and Universiti Malaysia Pahang visited Sakarya University

Prof. Dr. Mohd. Saleh Jaafar and Assoc. Prof. Dr. Anvarjon Ahmedov from Universiti Putra Malaysia, and Prof. Dr. Badhrulhisham Bin Abdul Aziz and Dr. Mohd. Riszuan Bin Darun from Universiti Malaysia Pahang visited Sakarya University.

Guest academicians met with Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rector of Sakarya University and Prof. Dr. Aytekin İşman, Advisor to Rector , and signed a collaboration protocol. The agreements signed between Sakarya University and Malaysia Universities provide student and academic staff exchange programs and academic cooperation.

Based on the agreement, 12 Malaysian students will visit Sakarya University in July. In addition, a great deal of students from SAU will have opportunity to get education in Malaysia and academicians from SAU will have the overseas experience in Malaysia.

04/06/2013 – CP