A Committee of Malaysia Pahang University Visits SAU

13.06.2014

President of Malaysia Pahang University Prof. Dr. Daing Nasır İbrahim visited Sakarya University  President Prof. Dr. Muzaffer Elmas.

President of SAU, Prof. Dr. Muzaffer Elmas, welcomed President of Malaysia Pahang University Prof. Dr. Daing Nasır İbrahim, Vice President Prof. Murtaza Muhammed and committee members. SAU  Vice Presidents Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın and Prof. Dr. Ümit Kocabıçak attended the meeting. In  the visit, collaboration between SAU and Pahang University in terms of Mevlana Exchange Program was evaluated and studies planned for the future were discussed.

11/06/2014 ST