Yerel Basında Bugün (25.09.2012)

Yerel Basında Bugün (25.09.2012)
25.09.2012
625
A+
A-

25.09.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Esnaf yok oluyor tek çare perakende yasası”

Adapazarı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan TBMM açılır açılmaz perakende yasasının bir an önce kanunlaşması gerektiğini belirtti.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya genelinde geniş ve verimli tarım arazileri 22 yılda5 milyon hektar azaldı

“Ova’da imara izin vermeyin”

Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Adapazarı ovasının çok verimli topraklar olduğunu, bu ovanın imara açılmaması gerektiğini belirterek ’Biz, topraklarımızı koruyamıyoruz’ dedi.

ADAPOSTASI

“Dünden iyi olacak”

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Hendek’te AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Partililere konuşan Bakan Yılmaz kendisine verilen hediyelerin ardından ilçeden ayrıldı.

BİZİMSAKARYA

Kıvılcımı biz yaktık, bir önerimiz daha var

“Bu kadar değer bizi marka eder”

Bizim Sakarya Gazetesi olarak ilk kez gündeme getirdiğimiz Sakarya Alışveriş Festivali’nin gerçekleşmesine sayılı günler kaldı. Bu büyük organizasyonun Türkiye çapında ses getirmesi için Sakaryalı ünlülerin de festivale davet edilmesini öneriyoruz.

SAKARYAHALK

“Okul sorunu sürüyor”

Hendek İlçesi’nde tecavüze uğrayınca intihara kalkışan 13 yaşındaki Ö.D.’nin, müdür tarafından okula alınmayan 3 küçük kardeşi, Hendek Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün devreye girmesi üzerine kaydedildikleri okula bu kez de kendileri gitmedi.

YENİGÜN

Aftan yararlandıktan sonra taksitlerini aksatanlar yararlanabilecek

“Borçluya son fırsat!”

Kamuya olan vergi, SGK, Bağ-Kur, belediye ve aidat gibi borçlara getirilen ödeme kolaylığı kapsamında, borçlarını yapılandıranlardan haklarını kaybeden mükelleflere son bir fırsat daha tanındı.

YENİHABER

Kangrene dönüşen kalıcı işyeri sorununa neşter

“Milli servet kurtuluyor”

Yenikent’teki kalıcı işyerleri yıllar sonra kurtarılıyor. Milletvekili Ali İhsan Yavuz, kalıcı işyerleri sahiplerinin 12 Ekim tarihine kadar Afet İl ve Acil Durum Müdürlüğüne başvurması gerektiğini, aksi takdirde mağdur olabileceklerini söyledi.

YENİSAKARYA

Fabrika depolarında fuarcılık dönemi sona erecek mi?

“Hal yerine fuar alanı”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sebze ve Meyve Hali’nin taşınması ve boşalacak alının kendilerinde kalması halinde fuar alanı olarak değerlendirebileceğini söyledi.

25.09.2012 MA

 
625 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.