Eğiticilerin Eğitimi Programı Gerçekleşti

Eğiticilerin Eğitimi Programı Gerçekleşti
04.10.2024
526
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından planlanan ve Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Eğiticilerin Eğitimi” programı 25-26 Eylül 2024 tarihinde öğretim üyelerine yönelik olarak SAÜ Hukuk Fakültesi AMFİ-1’de gerçekleştirildi.

İlgili program kapsamında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Subhan Ekşioğlu “Dersi Doğru Planlama ve Öğrenme Çıktılarını Yazma”, Doç. Dr. Duygu Gür Erdoğan “Aktif Öğretim Yöntemleri”, Doç. Dr. Özlem Canan Güngören “Aktif Öğretime Yönelik Materyal Geliştirme”, Doç. Dr. Gülden Kaya Uyanık “Geleneksel ve Alternatif Ölçme Değerlendirme”, Doç. Dr. Betül Düşünceli “Sınıf İçi İletişim ve Motivasyon”, Doç. Dr. Mehmet Emin Usta ”Kalabalık Sınıflarda Öğretim Sürecinde Yaşanan Sorunlar”, Dr. Öğr. Üyesi Emrah Bilgiç “Özel Gereksinimli Öğrenciler”, ve Arş. Gör. Dr. Murat Topal “Uzaktan Eğitimde Yaşanan Sorunlar” konularında katılımcılara bilgiler sundu.

Bu program ile akademisyenlerin pedagojik becerilerinin geliştirilmesi ve öğrenci odaklı öğretim yöntemlerinin daha etkili bir şekilde kullanılabilmesi adına katkı sunulmaya çalışıldı.


526 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.