“Açılış Toplantısı ve KAD Okumaları”

“Açılış Toplantısı ve KAD Okumaları”
15.12.2022
848
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kritik Analitik Düşünme Öğrenci Topluluğu (KAD) önümüzdeki dönemlerde yapılacak okuma faaliyetlerini istişare etmek amacıyla “Açılış Toplantısı ve KAD Okumaları” eğitim programını düzenledi.

SAÜ Kritik Analitik Düşünme Öğrenci Topluluğu; üniversite öğrencilerinin doğru düşünme becerileri kazanmalarını, düşünme becerilerini geliştirmelerini, kendilerine ya da başkalarına ait olan iddia ve fikirleri tarafsız ve önyargısız bir şekilde değerlendirmelerini, bireysel kariyerlerinin veya toplumsal hayatlarının her yönü hakkında daha iyi düşünür olmalarını sağlamak için bir düşünme sistemi olarak Kritik-Analitik Düşünme (KAD) sistemini öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Siyasal Bilgiler Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda Kritik Analitik Düşünme Topluluğu Başkanı Ali Osman Polat topluluk olarak bugüne kadar yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Polat önümüzdeki dönemlerde  “SAÜKAD TV Röportajları”, “KAD Karikatür Yarışması”, “Meydanlarda OKU’yoruz Faaliyeti” ve “Kişisel Gelişim Seminerleri” gibi birçok etkinlik faaliyetlerinin olacağını  söyledi.

Kritik Analitik Düşünme Öğrenci Topluluğu Akademik Başkanı Arş. Gör. Fatih Sert, KAD okumalarının nasıl yapılacağı hakkında konuşarak kritik, analitik, düşünme ve eleştirel kavramları hakkında bilgi verdi.

Program katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Haber: Ahmet Doğan


848 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.